Barcelona

Un conductor sense carnet s'encasta contra la terrassa d'un bar a Barcelona i causa vuit ferits

L'Eixample de Barcelona ha estat l'escenari aquesta tarda d'un accident que hagués pogut acabar amb tragèdia. Una furgoneta en què anaven tres passatgers s'ha encastat contra la terrassa d'un bar situat al carrer Mallorca entre Pau Claris i Llúria. Hi ha hagut vuit ferits de caràcter lleu, tot i que n'han hagut d'hospitalitzar dos. Encara no se saben els motius de l'accident, que ha estat força aparatós, però se sap que el conductor no tenia carnet de conduir.

Actualitzat
La Guàrdia Urbana de Barcelona investiga l'atropellament de diverses persones que es trobaven en una terrassa d'un bar situat al número 272 del carrer Mallorca, a prop de la cruïlla amb el carrer Pau Claris.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana, els fets han passat aquesta tarda quan el conductor d'una furgoneta que conduïa ha perdut el control del vehicle. La furgoneta circulava pel carrer Mallorca quan, segons el seu conductor, s'ha quedat sense frens. Ha creuat dos carrils i s'ha encastat contra la terrassa. De moment, la Guàrdia Urbana dóna credibilitat a aquesta versió, i descarta l'excés de velocitat. Hi ha hagut vuit ferits, dos dels quals hospitalitzats, però cap de greu.

El conductor, que ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia,  no tenia llicència per a conduir. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, l'accident no ha afectat la circulació del carrer Mallorca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut