Bombers treballant a la via per retirar el cos poc després de l'atropellament. (Foto: ACN)
Bombers treballant a la via per retirar el cos poc després de l'atropellament. (Foto: ACN)
Ripoll

Un ciclista mor atropellat en travessar un pas amb barreres a Ripoll

L'accident s'ha produït cap a dos quarts de dotze del matí i ha obligat a interrompre temporalment la circulació de trens de la línia R3 de Rodalies, entre les estacions de Ribes de Freser i Ripoll.

RedaccióActualitzat
Un ciclista ha mort atropellat per un tren aquest dijous quan travessava el pas amb barreres que creua la via al municipi de Ripoll. La víctima, un veí del municipi de 19 anys, anava acompanyada per dos ciclistes i, segons alguns testimonis, han decidit creuar quan la barrera estava baixada per l'arribada imminent del ferrocarril. El jove mort ha estat envestit per un tren que sortia del túnel i anava en direcció a Vic. Els altres cicilistes han resultat il·lesos.

Aquest pas a nivell té un accés subterrani per evitar creuar la via, però els joves no l'han utilitzat. L'accident ha passat cap a dos quarts de dotze del matí i ha obligat a interrompre durant una estona la circulació de trens de la línia R3 de Rodalies, entre les estacions de Ribes de Freser i Ripoll. Renfe ha disposat un servei d'autocar perquè els passatgers poguessin continuar el viatge en el tram afectat per l'accident.
Anar al contingut