Manifestants convocats per la plataforma Aturem la C-32. Al davant, un home, vestit amb esmòquing i fumant, realitza una performance com a critica a…
Manifestants convocats per la plataforma Aturem la C-32
Lloret de Mar

Un centenar de veïns de Lloret es tornen a concentrar contra l'ampliació de la C-32 aprofitant la campanya

Critiquen el Departament de Territori i Sostenibilitat per no escoltar el territori ni buscar altres alternatives més econòmiques

Actualitzat

Un centenar de persones s'han concentrat aquest migdia a la rotonda d'accés principal a Lloret de Mar en contra del projecte d'ampliació de la C-32 fins a aquesta localitat. Els manifestants han carregat contra el Departament de Territori i Sostenibilitat, a qui critiquen que no escolti el territori ni busqui alternatives més econòmiques i menys perjudicials per al medi ambient.

Els manifestants han ocupat la rotonda principal d'accés a la vila i han informat als conductors sobre els perjudicis ambientals de l'obra. Han anat arribant carregats amb pancartes, globus i creus i no han parat de cridar consignes contra el projecte de prolongació de l'autopista C-32 fins a Lloret de Mar.

Des de l'entitat organitzadora, assenyalen que volen fer un cop de força enmig de la campanya electoral i demanen a la població un vot conseqüent ara que arriben les eleccions municipals. Han aprofitat per fer campanya i avisar la població de quins partits donen suport al projecte i quins no.

Dilluns, la plataforma entregarà les al·legacions al projecte juntament amb més de 2.000 signatures que han recollit durant les darreres setmanes.

Anar al contingut