Els militants concentrats a Ferraz demanen el "no" a Rajoy
Els militants concentrats a Ferraz demanen el "no" a Rajoy
Madrid

Un centenar de persones demana el "no" a Rajoy davant de la seu del PSOE

La protesta, que s'ha anomenat "La revolució de les roses", es fa aquest dissabte per no interferir en el debat del comitè federal de diumenge

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte, un centenar de persones es concentra davant de la seu del PSOE, al carrer Ferraz de Madrid, per demanar que el comitè federal de diumenge no decideixi a favor de l'abstenció per facilitar la investidura de Rajoy.

Els concentrats vénen d'agrupacions socialistes de diferents punts de la península i exhibeixen pancartes amb lemes com: "No és no". "Democràcia al PSOE", o "No a Rajoy, un militant, un vot". La majoria porten roses, perquè la convocatòria s'ha anomenat "La revolució de les roses".

Les organitzadores de la protesta, Sonia Pillado i Aida Loira, han explicat que "no es pot permetre una abstenció del PSOE perquè això significa facilitar un govern del PP". Creuen que el que hauria de fer el seu partit és convocar un congrés extraordinari i unes primàries. També diuen que no han volgut fer la protesta demà per no interferir en el debat del comitè federal.

 

Anar al contingut