Madrid

Un centenar de detinguts en una operació policial a Espanya i Itàlia contra la Camorra

Segons fonts de la investigació, ja hi ha almenys 20 detinguts acusats d'enviar des d'Espanya fins a Nàpols haixix provinent del Marroc. Les detencions s'han dut a terme a Tarragona, Castelló, Alacant, Màlaga, Cadis i Ceuta.

RedaccióActualitzat
Operació policial a Espanya i Itàlia contra la Camorra, la màfia napolitana, amb diversos detinguts i nombrosos registres relacionats amb el "clan Polverino". Segons fonts de la investigació, ja hi ha almenys un centenar de detinguts, una trentena dels quals a Espanya, acusats d'enviar a Nàpols haixix provinent del Marroc. Entre les localitats on s'està portant a terme aquesta investigació hi ha Tarragona, Castelló, Alacant, Màlaga, Cadis i Ceuta.

El cap del clan, Giuseppe Polverino, va ser detingut el 6 de març del 2012 a Jerez de la Frontera i, segons la policia italiana controlava un imperi d'un milió d'euros i una important xarxa de tràfic de drogues entre Espanya i Itàlia. Itàlia acusa els membres del "clan Polverino" d'associació mafiosa, homicidi en grau de temptativa, extorsió, detenció il·legal, tràfic d'armes i drogues i blanqueig de diners.
Anar al contingut