Sant Joan Despí

Un català, finalista al concurs per proclamar el millor conserge jove del món

El Christian competirà amb 12 conserges de 12 països per respondre "possibles peticions" de clients

RedaccióActualitzat

Dijous comença a Berlín el concurs internacional per proclamar el millor conserge jove del món, i el Christian Fons, un català, serà el representat de l'estat espanyol.

El Christian és el cap de consergeria de Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona i ha declarat sentir-se molt "emocionat" de representar el seu país i el seu hotel a la 64a edició del concurs. 

Allà haurà d'afrontar les seves habilitats a les de 12 candidats de 12 països del món. Hauran de batre's en proves d'història, geografia, idiomes i també haurà de respondre a "possibles peticions" de clients

El Christian va ser designat el millor conserge espanyol pel seu tracte i professionalitat. Segons els seus companys, mai no té un no per a ningú, és atent, considerat i, sobretot, molt discret. 

L'objectiu de ser un "aconseguidor" és el que va fer enamorar el Christian de l'ofici de conserge, i en una entrevista al programa ​"Els matins" ha explicat que la petició més estranya que li han fet ha estat que plogués a Barcelona un dia de juliol. Per ser un bon conserge -ha dit- no s'ha de posar cara de sorprès per molt que la petició sigui gairebé impossible. En aquest cas, la va aconseguir. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut