Sant Cugat del Vallès

Un camió perd el remolc i obliga a tallar l'AP-7 i la B-30 a Sant Cugat

Cues quilomètriques fins a mig matí a l'AP-7 i a la B-30, al Vallès, per l'accident d'un camió articulat que transportava monovolums. El vehicle ha perdut el remolc, que ha bolcat i en caure ha picat sobre un cotxe en circulació. Tots els implicats, però, n'han sortit il·lesos.

Actualitzat
L'accident ha passat a quarts de set del matí quan s'ha trencat la peça que unia la cabina amb el remolc del tràiler. El camió circulava per l'AP-7 en sentit Barcelona, i quan el remolc s'ha desprès ha bolcat sobre el primer carril de la B-30, la carretera lateral. En caure, ha perdut un dels cotxes que transportava i aquest ha impactat lleugerament contra un turisme que circulava pel lateral. Tant el conductor del cotxe com el del camió n'han sortit il·lesos. Els Mossos d'Esquadra han tallat un carril de cadascuna de les vies implicades i, en hora punta, s'han començat a acumular quilòmetres de retencions.

Una grua amb ploma ha hagut de treure els vehicles que portava el remolc, abans de retirar-lo de la via; una operació complicada i delicada que ha implicat el tall de la B-30, el lateral de l'AP-7, en sentit sud.

Els Mossos han aturat el trànsit només de manera intermitent i les retencions han arribat a ser de fins a 15 quilòmetres a l'AP-7, és a dir, des de Mollet fins a Sant Cugat, on, a més, s'ha hagut de tallar la sortida durant una hora. A la B-30 les cues han superat els 7 quilòmetres i altres vies de l'àrea d'influència també n'han patit els efectes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut