Barcelona

Un camió bolcat a la B-23 a la sortida de Barcelona per la Diagonal causa un gran col·lapse

Un accident a la B-23 a l'altura d'Esplugues de Llobregat ha col·lapsat la sortida de Barcelona per la Diagonal i la ronda de Dalt durant més de dues hores aquest divendres al matí. Poc abans de quarts de nou, un camió que treballava en la instal·lació de plaques sonoreductores en aquesta via ha bolcat i això ha obligat a tallar la circulació en dos carrils de la B-23 en direcció a l'AP-7. L'embús ha provocat un col·lapse que ha arribat fins a la plaça Francesc Macià. De retruc, també ha provocat retencions a la ronda de Dalt en sentit Llobregat, que ha quedat col·lapsada perquè els vehicles que volien sortir per agafar la B-23 es trobaven la via embussada.

Actualitzat
Les greus afectacions en el trànsit, que han durat més de dues hores, han començat poc abans de quarts de nou del matí, quan un camió que treballa en la instal·lació de plaques sonoreductores a la B-23 ha bolcat i ha tallat la circulació en dos carrils d'aquesta via en direcció a l'AP-7.

L'embús que s'ha originat ha afectat la sortida de Barcelona per la Diagonal, amb un col·lapse que ha arribat fins a la plaça de Francesc Macià.

També la ronda de Dalt en sentit Llobregat ha quedat col·lapsada des del nus de la Trinitat i fins al desviament entre les sortides 10 i 11 cap a la B-23. En aquesta via els problemes s'han estès des de la Diagonal fins a Esplugues en sentit Martorell.

Fins que s'ha aconseguit retirar el camió, els Mossos d'Esquadra han fet passar els vehicles per un únic carril mentre els altres dos estaven tallats pel vehicle.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut