Salou

Un bloc d'apartaments de Salou contracta seguretat privada per evitar la venda de droga a l'edifici

Un bloc de 100 apartaments al centre de Salou ha contractat seguretat privada per evitar la venda de droga al portal de l'edifici. Amb aquesta caríssima mesura s'han començat a reduir les destrosses i les baralles a la finca, i també a evitar que hi entrin persones alienes. La policia, però, no n'hi ha trobat, de droga.

RedaccióActualitzat
Un immoble de Salou, situat a la concorreguda avinguda de Carles Buigas, fa sis anys que és un focus de problemes. Els veïns denuncien que hi ha droga en alguns apartaments i que un grup de joves n'ofereixen als vianants i en venen dins de la porteria. Desesperada pels conflictes, la comunitat ha decidit contractar el servei nocturn de dos vigilants. Així, només hi entra qui hi viu o gent a qui han de baixar a obrir la porta.

Els denunciants tenen por de donar la cara i una de les famílies senegaleses a qui fan referència nega les acusacions.

A canvi de tres euros, l'Aida, la dona de l'Omar, cuina plats del Senegal per a tots els seus compatriotes del carrer. Aquest moviment de comensals també molesta els veïns. Això sí, en els escorcolls la policia no hi ha trobat gens de droga.

La policia està al cas de tot, assegura que hi passa sovint, però són els vigilants els que gestionen directament aquesta conflictivitat. Tot això, al carrer més turístic de la població.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut