Un Barça Regal amb moltes baixes planta cara però acaba perdent a la pista del Reial Madrid (78-65)

Un Barça Regal amb moltes baixes ha plantat cara però ha acabat perdent a la pista del Reial Madrid per 78-65, que amb aquesta victòria s'ha assegurat de forma matemàtica la primera posició de la Lliga regular. Els blaugrana, sense Navarro, Wallace, Mickeal i un minvat Todorovic, han resistit durant 38 minuts i han posat en moltes dificultats el conjunt de Pablo Laso, però Reyes, amb 19 punts i 8 rebots, ha acabat d'ensorrar les opcions de victòria.

Un Barça Regal amb moltes baixes ha plantat cara però ha acabat perdent a la pista del Reial Madrid per 78-65, que amb aquesta victòria s'ha assegurat de forma matemàtica la primera posició de la Lliga regular. Sense Navarro, Wallace, Mickeal i un minvat Todorovic per una fractura en un dit de la mà, els blaugrana han resistit durant 38 minuts i han posat en moltes dificultats el conjunt de Pablo Laso, però Felipe Reyes, amb 19 punts i 8 rebots, ha estat el botxí de l'equip barcelonista, que ja no pot optar a la segona posició.

En un duel que es repetirà a la Final Four de Londres, el clàssic de Lliga ha estat una mica descafeïnat per les nombroses absències del conjunt barcelonista. Tot i això, l'equip de Xavi Pascual ha tret l'orgull i ha posat en problemes un rival amb molts més recursos. L'encert ofensiu de Joe Ingles ha mantingut el Barça dins del partit i al descans s'ha arribat amb un marcador escarransit de 33-29 favorable als blancs.

En la represa, el Barça ha resistit l'embranzida local i fins i tot amb l'entrada de Sarunas Jasikevicius s'ha arribat a posar per davant en l'inici de l'últim quart. Però un veterà com Felipe Reyes s'ha encarregat d'ensorrar les mínimes esperances de victòria. Amb només 17 minuts en pista, el pivot madridista ha fet 19 punts i ha capturat 8 rebots i s'ha convertit en el botxí blaugrana.