Un Barça molt superior guanya el Parma amb un solitari gol d'Andrés Iniesta

El Barça s'ha imposat al Parma per 1-0 en un partit amistós que s'ha disputat a l'Estadi del Mil·lenni de Cardiff. Els blaugrana han estat molt superiors durant els 90 minuts davant un equip italià ultradefensiu i amb moltes baixes. L'únic gol del partit l'ha fet Andrés Iniesta en el minut 76, després d'una bonica combinació amb Larsson. El camerunès Samuel Eto'o, que ha viatjat amb l'expedició a Gal·les, ha vist el partit des de la banqueta i haurà d'esperar per fer el seu debut amb la samarreta blaugrana.

Després d'un viatge accidentat fins a Cardiff, amb un retard de dues hores i amb la presència de Ronaldinho, que ha estat a punt de perdre's el partit perquè s'havia deixat el passaport a Barcelona, el conjunt blaugrana ha saltat a la gespa d'un Estadi del Mil·lenni gairebé buit. El Barça ha estat molt superior a un Parma amb moltes baixes, encara que ha desaprofitat nombroses ocasions per marcar durant la primera meitat. La més clara l'ha tingut el suec Henrik Larsson, en el minut 30, amb un xut creuat desviat per Frei, que amb les seves intervencions ha evitat que el Barça marxés al descans amb avantatge en el marcador. En la represa, el partit ha continuat amb la mateixa tònica. El Barça ha seguit creant ocasions de perill contra un Parma molt defensiu i que gairebé no s'ha acostat a la porteria de Víctor Valdés. En el minut 48, el porter italià ha desviat a córner un llançament de falta de Ronaldinho i, nou minuts després, Giuly ha pogut fer el primer gol del partit, però el seu xut s'ha estavellat al travesser. Finalment, en el minut 76, el Barça ha aconseguit inaugurar el marcador de manera merescuda. Després del típic "carrousel" de canvis en aquest tipus de partits, Andrés Iniesta ha batut la porteria italiana amb un xut creuat després d'una gran combinació amb Larsson. En el tram final del matx, el Barça ha pogut incrementar el seu avantatge amb dues ocasions consecutives de Gerard i una última jugada espectacular de Ronaldinho, que no ha trobat el camí del gol.