Un Barça massa fràgil en defensa encaixa la primera derrota de la temporada a París (3-2)

El Barça ha perdut en la seva visita al Parc dels Prínceps de París i ha encaixat la primera derrota en partit oficial aquesta temporada. Els blaugranes, molt fràgils en defensa, s'han vist superats per un PSG que no ha trobat a faltar la seva gran estrella, Zlatan Ibrahimovic. David Luiz, Verratti i Matuidi han fet estèrils els gols de Messi i Neymar. En l'altre partit del grup, l'Apoel i l'Ajax han empatat a un, un resultat que deixa els de Luis Enrique segons, amb tres punts.

El Barça ha perdut en la visita al Parc dels Prínceps de París i ha encaixat la primera derrota en partit oficial aquesta temporada. Els blaugranes, molt fràgils en defensa, s'han vist superats per un PSG que no ha trobat a faltar la seva gran estrella, Zlatan Ibrahimovic. David Luiz, Verratti i Matuidi han fet estèrils els gols de Messi i Neymar. En l'altre partit del grup, l'Apoel i l'Ajax han empatat a un, un resultat que deixa els de Luis Enrique segons amb tres punts.

Als 9 minuts, Lucas Moura ha fet una centrada a l'àrea i David Luiz ha definit amb un xut creuat aprofitant la fragilitat de la defensa blaugrana. Ter Stegen, de nou titular a la Champions, ha encaixat el primer gol en contra del Barça aquesta temporada.

Tot i el mal inici, la reacció del Barça ha estat fulminant. Només un minut més tard, una espectacular jugada al primer toc entre Neymar, Messi i Iniesta l'ha acabat definint molt bé l'argentí per posar l'empat al marcador. Messi, com sempre decisiu, ha tingut l'honor de fer el gol 500 del conjunt barcelonista a la Lliga de Campions.

El PSG ha estat molt perillós a la contra i, en un córner, una errada tant de Rakitic en la marca com de Ter Stegen en la sortida ha permès a Verratti, que fa 1,65 d'altura, marcar de cap en el minut 27. En dues jugades d'estratègia mal defensades, el Barça ha encaixat dos gols que l'han posat el partit molt coll amunt.

Segona part trencada i sense control

Al segon temps, el Barça ha tornat a cedir metres decisius a la contra. Cavani ha avisat i poc després ha arribat el 3-1 després d'una gran centrada de Lucas Moura i una rematada de Matuidi per sota les cames de Ter Stegen aprofitant de nou la tendresa de la defensa blaugrana.

Però un altre cop el Barça ha reaccionat molt ràpid, i Neymar ha reduït distàncies un minut després per mantenir amb vida el conjunt de Luis Enrique. A partir d'aquí, el partit s'ha trencat del tot amb constants alternatives a les dues àrees i cap control en el mig del camp. Per intentar trobar una mica d'ordre, Xavi ha entrat per un desdibuixat Rakitic. El migcampista de Terrassa, amb 143, s'ha convertit en el jugador amb més partits disputats a la història de la Champions, superant els 142 de Raúl González.

En el tram final, el Barça s'ha abocat a la desesperada en busca de l'empat i ha disposat d'alguna ocasió per fer-ho. Un xut desviat d'Iniesta, una altra rematada de Jordi Alba desviada per Marquinhos i la més clara, un xut llunyà de Munir que s'ha estavellat al pal. Ja en temps afegit, Sandro ha tingut l'última ocasió amb un xut desviat per poc. Tot i intentar-ho fins a l'últim alè, el Barça ha encaixat la primera derrota aquesta temporada en partit oficial contra el primer rival de cert nivell.

Empat a Nicòsia entre Apoel i Ajax

Segon empat consecutiu de l'Ajax en aquesta edició de la Champions. A Nicòsia, l'equip de Frank de Boer s'ha avançat al camp de l'Apoel amb un gol d'Andersen en el minut 28. Però el combatiu equip xipriota ha aconseguit empatar gràcies a un penal a la mitja hora del partit. Manduca l'ha transformat per deixar l'empat a un definitiu en el marcador. Aquest resultat afavoreix els interessos del Barça, que ara és segon del grup F amb tres punts, un menys que el PSG i un més que l'Ajax, precisament el pròxim rival dels blaugranes en la tercera jornada.