Zaid al-Kuwaiti en una de les arengues difosa per Al-Qaeda
Zaid al-Kuwaiti en una de les arengues difosa per Al-Qaeda
Washington

Un avió no tripulat dels Estats Units mata el líder d'Al-Qaeda al Pakistan, Abu Zaid al-Kuwaiti

Es tracta d'Abu Zaid al-Kuwaiti, considerat el potencial successor de l'actual cap de la xarxa terrorista, Ayman al-Zawahiri. L'atac s'ha fet de matinada al nord del Pakistan, molt a prop de la frontera amb l'Afganistan.

RedaccióActualitzat
Un "drone", un avió no tripulat nord-americà, ha acabat amb un dels líders d'Al-Qaeda. Es tracta d'Abu Zaid al-Kuwaiti, considerat el potencial successor de l'actual cap de la xarxa terrorista, Ayman al-Zawahiri.

La xarxa terrorista ha confirmat la mort de Zaid al-Kuwaiti. L'atac s'ha fet de matinada a la zona del Waziristan del Nord, un dels feus dels islamistes radicals al nord del Pakistan, molt a prop de la frontera amb l'Afganistan. Zaid, de 46 anys, estava considerat un dels líders més importants de l'organització terrorista des de la mort de Bin Laden el maig del 2011.

En els últims anys, Al-Kuwaiti havia enregistrat diversos vídeos d'Al-Qaeda sobre pràctiques religioses que havien estat difosos a través d'internet. També havia autoritzat la publicació de llibres sobre pensament religiós.
Anar al contingut