Imatge d'arxiu d'un avió de Ryanair desembarcant a la pista de l'aeroport de Girona.
Imatge d'arxiu d'un avió de Ryanair desembarcant a la pista de l'aeroport de Girona.
Madrid

Un avió de Ryanair torna a l'aeroport de Barajas per problemes tècnics una hora després d'enlairar-se

El Boieng 737 ha aterrat amb normalitat a Madrid després que el pilot ha comunicat a la torre de control que tenia problemes de despressurització de la cabina i s'ha activat l'alerta local. Alguns viatgers s'han queixat de mal de cap i molèsties a l'orella.

RedaccióActualitzat
Un aparell de la companyia Ryanair que viatjava de Madrid a l'illa de Gran Canària ha hagut de tornar a l'aeroport de Barajas per problemes tècnics un hora després d'enlairar-se.

Segons fonts aeroportuàries, el Boieng 737 ha aterrat amb normalitat a Madrid al voltant d'un quart de nou del matí, després que el pilot ha comunicat a la torre de control que tenia problemes de despressurització de la cabina i s'ha activat l'alerta local. Quan s'activa aquesta alerta, es mobilitzen els bombers, personal mèdic i forces de seguretat de l'aeroport. Amb tot, no han hagut d'intervenir perquè han aterrat amb normalitat.

Alguns viatgers, per la seva part, s'han queixat de mal de cap i molèsties a l'orella quan han desembarcat.

Tot plegat després que les crítiques cap a la companyia de baix cost irlandesa s'han multiplicat, per la política que aplica Ryanair en la càrrega de combustible, després que tres dels seus avions van sol·licitar, el 26 de juliol, fer aterratges d'emergència a València per la falta de carburant. Aquesta mateixa setmana un altre avió també va demanar prioritat per aterrar a l'aeroport de Lanzarote.
Anar al contingut