Barcelona

Un atracament en un supermercat acaba en un tiroteig amb els Mossos i dos detinguts al barri del Guinardó

Dos atracadors i una patrulla dels Mossos han protagonitzat un tiroteig durant el vespre de dissabte després que els agents han sorprès els lladres quan sortien d'un supermercat del barri del Guinardó, a Barcelona.

RedaccióActualitzat
Dos atracadors i una patrulla dels Mossos d'Esquadra han protagonitzat un tiroteig durant el vespre de dissabte després que els agents han sorprès els lladres quan sortien d'un supermercat de la ronda del Guinardó de Barcelona.

Els dos delinqüents han pogut ser detinguts. Com a conseqüència del tiroteig, un d'ells ha resultat ferit lleu en una cama, segons han confirmat a Europa Press fonts de la policia.

Els fets han passat cap a les 20.30 prop de la confluència de la ronda del Guinardó i el carrer Torre dels Pardals. Els primers a disparar han estat els lladres quan s'han vist sorpresos pels policies. Després, els agents han controlat l'atac i han reduït els dos homes, la identitat dels quals no ha transcendit.

Segons fonts pròximes a la investigació, els dos lladres han disparat quatre vegades amb una pistola del calibre 22 i els agents, que anaven en un cotxe de paisà, han disparat dos trets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut