L'autobús on anaven els policies.
Un vehicle ple d'explosius ha impactat contra l'autobús policial. (Foto: Reuters)
Karachi

Un atemptat amb cotxe bomba al Pakistan provoca la mort d'onze policies i una cinquantena de ferits

Al Pakistan, un atemptat amb cotxe bomba a la ciutat de Karachi mata onze policies i fereix una cinquantena de persones. L'acció terrorista ha passat quan l'autobús portava els agents a la feina. Ningú s'ha atribuït l'acció, que coincideix amb una nova fase de diàleg entre el govern i els talibans.

RedaccióActualitzat

Un atemptat a la ciutat de Karachi ha causat la mort d'onze policies i ha fet cinquanta ferits. Un vehicle ple d'explosius ha esclatat al pas de l'autobús que portava els policies a la feina. L'acció, que no s'ha atribuït ningú, coincideix amb la segona ronda de converses de pau entre el govern i els talibans, promoguda pel govern del primer ministre, Nawaz Sharif. En les dues últimes setmanes, almenys 60 persones han mort víctimes d'atemptats al Pakistan.

La majoria de les víctimes de l'acció d'aquest dijous són agents de policia, però entre els ferits també hi ha civils. Les autoritats locals han assenyalat que tot apunta que un terrorista suïcida ha encastat un vehicle carregat d'explosius contra l'autobús, on anaven més de 40 agents.

Des de fa anys, Karachi és escenari d'una guerra de clans sagnant, amb un rerefons de rivalitats ètniques, polítiques i econòmiques, violències sectàries i amb el poder cada cop més creixent dels talibans.

 

 

Anar al contingut