Aquest és el primer atac en cotxe bomba que s'atribueix als càrtels de la droga.
Aquest és el primer atac en cotxe bomba dels narcotraficants.
Mèxic

Un atac amb cotxe bomba contra la policia federal a Ciudad Juárez causa quatre morts i nou ferits

Nou cop de violència a Ciudad Juárez, Mèxic. Els narcotraficants van atacar dijous directament la policia federal del país amb un potent i inusual cotxe bomba. L'atac, dirigit a dos cotxes patrulla, va causar quatre morts, dos d'ells policies, i nou ferits.

Actualitzat
L'atemptat és la resposta violenta i amenaçadora dels narcotraficants a la detenció d'un dels caps del càrtel de Juarez. El detingut s'encarregava de portar a terme segrestos, extorsions i execucions, entre altres activitats delictives. També de captar autoritats del govern per obtenir protecció institucional i informació privilegiada. Aquest és el primer atac contra les forces de seguretat que s'atribueix als càrtels de la droga. També el primer cotxe bomba dels narcotraficants.

Aquestes quatre morts són les últimes de la onada de violència que viu Mèxic, on aquest any ja han mort 7.048 persones relacionades amb el crim organitzat ,segons ha confirmat Arturo Chávez. La xifra ja és gairebé la mateixa que en tot el 2009, en què van morir 7.724 persones. Segons les autoritats és una guerra iniciada entre els càrtels del narcotràfic pel domini de les rutes als Estats Units.
Anar al contingut