Tió Solidari 2016

Un any més, ajuda'ns a atipar el Tió Solidari de Catalunya Ràdio!

Des de fa nou anys, Catalunya Ràdio recull aliments infantils destinats a les famílies més necessitades, conjuntament amb el Banc dels Aliments. Aquest any, el Tió Solidari se sumarà a la festa de Nadal que farem el 23 de desembre al Teatre Coliseum de Barcelona. Vine i ajuda'ns a engreixar-lo perquè els nens i nenes de Catalunya amb menys recursos puguin disposar de productes de primera necessitat.

Actualitzat

Com puc participar-hi?

  1. Tothom qui vulgui col·laborar amb el Tió Solidari de Catalunya Ràdio pot adquirir vals d'un euro als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa, en una campanya que s'allargarà fins al 5 de gener.
  2. Per internet, també hi ha la possibilitat de comprar participacions a online.abacus.coop i iquodrive.com. Amb els diners recollits amb aquests vals, es prepararan lots que des del Banc dels Aliments s'entregaran a famílies amb infants que tenen mancances alimentàries.
  3. Durant l'emissió especial de Catalunya Ràdio, el divendres 23 de desembre al Teatre Coliseum, també es recolliran aliments per engreixar un tió de vuit metres que serà present a la matinal festiva i solidària.

Quin tipus d'aliment són més necessaris aquest any?

Després dels més de 52.000 quilos de menjar infantil recollits durant la campanya del 2015, aquest Nadal també es demanen aliments especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura. Es tracta de productes dels quals habitualment es recull poca quantitat i que són els més necessaris per a les entitats beneficiàries amb qui treballa el Banc dels Aliments.

catradio.cat  

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut