París

Un any de presó per la bufetada a una noia que li va retreure comentaris obscens

RedaccióActualitzat

Aquest mes de juliol passat es va fer viraI la imatge d'un jove a París donant-li una plantofada a una noia que s'havia queixat dels comentaris obscens que li havia fet. Aquell acte, ara ha acabat amb condemna exemplar. Un any de presó per al jove i l'obligació de complir-ne almenys la meitat.

A més, ha de pagar a la noia una multa de 2.000 euros i seguir un curs de sensibilització contra la violència sexista. Aquest és l'element que més ha agradat a la víctima en saber la sentència. Més que la condemna, i això que la fiscalia havia arribat a demanar un any i mig de presó.

Les imatges les va pujar a Facebook Marie Laguerre després que el propietari del local al costat d'on van passar els fets les hi va facilitar per poder denunciar l'agressió que va patir.

 

 

Tot va començar quan l'home li va fer comentaris grollers i ella li va retreure aquest comportament. Aleshores, quan semblava que el jove continuava el seu camí, va agafar un cendrer d'una taula i el va llançar contra la Marie, per damunt dels clients que eren a la terrassa. Després l'home, abans de marxar, li va donar un cop a la cara.

Marie Laguerre va decidir fer públics aquests fets a la xarxa i va presentar denúncia contra el seu agressor.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut