Mollerussa

Un alumne de raça negra de Mollerussa denuncia tres companys per assetjament escolar

Un alumne de raça negra de l'institut La Salle de Mollerussa ha presentat una denúncia per assetjament escolar contra tres companys. Els tres menors, un d'ells d'origen magrebí i d'edats compreses entre 14 i 15 anys, han declarat davant els Mossos d'Esquadra de Mollerussa, i han quedat sota la custòdia dels seus pares. Tant la direcció del centre educatiu com la Conselleria d'Educació han obert una investigació paral·lela per saber amb exactitud com es van produir els fets i determinar l'abast d'aquest cas de persecució escolar.

Actualitzat

L'alumne denunciant va declarar ahir a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollerussa i va explicar que els tres estudiants li pegaven i l'insultaven dient-li "puto negre, has vingut en pastera". Els tres menors denunciats, que estudien segon i tercer d'ESO al mateix centre, s'han inculpat entre ells.

El director dels Serveis Territorials de la Conselleria d'Educació a Lleida, Antoni Llevot, ha assegurat que després de conèixer per la premsa la denúncia una inspectora està redactant un informe sobre el cas. Segons Llevot, els insults van tenir lloc fora del centre per part únicament d'un estudiant, també d'origen estranger.

Anar al contingut