Nova York

Un admirador compra un vídeo pornogràfic de Marilyn Monroe per evitar-ne la difusió

Un empresari de Nova York ha comprat un vídeo de Marilyn Monroe practicant sexe oral amb un home desconegut, amb l'objectiu d'impedir la difusió de la pel·lícula. El comprador ha pagat 1,5 milions de dòlars per la cinta, que és en blanc i negre, sense so i dura 15 minuts. En aquesta gravació, Marilyn apareix vestida i el rostre de l'home es manté ocult, segons ha informat el col·lecionista Keya Morgan, que és qui n'ha gestionat la venda. Fins ara la cinta era propietat del fill d'un informador de l'FBI, ja difunt. Anteriorment, un dels exmarits de Marilyn Monroe, Joe Di Maggio, ja havia intentat comprar aquesta pel·lícula per intentar preservar la intimitat de l'actriu.

Actualitzat

El diari "The New York Post" ha publicat que l'admirador de l'actriu ha pagat 1,5 milions de dòlars per la cinta i que Joe Di Maggio va arribar a oferir 25.000 dòlars en el passat per evitar que la cinta vegés la llum.

El material va estar en mans d'Edgar Hoover, enemic dels Kennedy i director general de l'FBI durant els anys 60. L'actual propietari de la cinta seria el fill d'un mafiós i informador de l'agència.

L'empresari en qüestió ha explicat que va tenir coneixement de la pel·lícula a través dels documents desclassificats per l'FBI, on es parlava d'un vídeo de contingut sexual on es veia Marilyn Monroe "realitzant un acte pervers a un home desconegut".

Anar al contingut