Marsella

Un acte íntim a Marsella recorda les víctimes de Germanwings la vigília del primer aniversari de la tragèdia

Unes 600 persones han participat en la cerimònia de record, organitzada per Lufthansa

RedaccióActualitzat

Un acte íntim a Marsella ha recordat les víctimes de Germanwings la vigília del primer aniversari de la tragèdia. Aquest dijous farà un any que el pilot Andreas Lubitz va fer estavellar l'avió als Alps francesos, quan feia la ruta Barcelona-Düsseldorf. La cerimònia, organitzada per Lufthansa, la companyia mare de Germanwings, ha estat privat i ha aplegat unes 600 persones.

La cerimònia s'ha dut a terme amb grans mesures de seguretat. Ha durat una hora i mitja i ha estat multiconfessional, amb representants de les comunitats catòlica, protestant, jueva, musulmana i budista. Tot seguit els participants han sopat junts en una sala habilitada al costat i en què, segons han explicat els representants de les associacions de víctimes, s'ha fet visible la germanor entre els assistents.

"La gent diu que s'ha de seguir vivint, però vius una vida molt diferent. T'adones de com de bé s'ha portat tothom amb nosaltres i et sents més vinculat amb la societat", ha explicat Eduardo Ruiz, portaveu d'una de les associacions.

Aquest dijous tindrà lloc la cerimònia de record als Alps, amb el punt àlgid a les 10.41 hores, coincidint amb l'hora en què es va precipitar l'avió. Serà un altre acte públic d'homenatge, com el que ja s'ha fet a l'aeroport del Prat i també al de Düsseldorf.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut