Santa Cruz de Tenerife

Un accident d'avioneta a Tenerife se salda amb la mort dels tres ocupants

Una avioneta s'ha estavellat aquest divendres al migdia quan sobrevolava el municipi d'El Rosario, a Tenerife. En l'accident hi han perdut la vida un instructor de vol, Manuel José Seijas, i dos dels seus alumnes, Javier Alejandro Bosa i Jonatan Martín. Sembla que l'aparell sinistrat, un Cessna 172 N fabricat el 1977, amb capacitat per a quatre persones i propietat de l'escola de pilots Aerotec de Las Palmas, acabava de ser reparat per problemes a les transmissions. Segons el testimoni dels veïns de la zona, l'avioneta ha caigut en picat a terra 20 minuts després d'enlairar-se. De moment, es desconeixen les causes de l'accident.

Actualitzat

Per rescatar els cadàvers dels tres ocupants de l'avioneta ha estat necessària l'actuació dels bombers, que han hagut de sufocar les flames que sortien de l'aparell després d'impactar contra el terra. Les restes, completament calcinades, han estat traslladades a l'Institut Anatòmic Forense, on se'ls practicarà l'autòpsia.

En el moment de l'accident, cap a les 12.20 del migdia, l'avioneta tornava a Gran Canària, els seu aeroport base, després d'haver aterrat a l'aeroport de Tenerife Nord per fer una reparació a les transmissions, segons han declarat fonts de la Guàrdia Civil. Aquestes mateixes fonts han assenyalat que al voltant de les 12.20 han perdut el contacte amb l'aparell.

Anar al contingut