Un 5,5% dels productes alimentaris presenten una o més declaracions de propietats saludables

Barcelona (ACN).- Un 5,5% dels productes alimentaris que es comercialitzen a Catalunya presenten una o més declaracions de propietats saludables. L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha presentat aquest dilluns un estudi que avaluava aquest tipus de declaracions presents en l'etiquetatge de més de 3.000 aliments que es poden trobar als establiments catalans. Per fer l'estudi es van identificar 400 declaracions de propietats saludables. La gran majoria (62%) feien referència a les funcions dels nutrients, vitamines i minerals. L'estudi s'ha presentat en el marc del 7è Workshop d'avaluació del risc a la cadena alimentària que ha tingut lloc al Campus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet.
Un 5,5% dels productes alimentaris presenten una o més declaracions de propietats saludables

Un 5,5% dels productes alimentaris presenten una o més declaracions de propietats saludables

Barcelona (ACN).- Un 5,5% dels productes alimentaris que es comercialitzen a Catalunya presenten una o més declaracions de propietats saludables. L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha presentat aquest dilluns un estudi que avaluava aquest tipus de declaracions presents en l'etiquetatge de més de 3.000 aliments que es poden trobar als establiments catalans. Per fer l'estudi es van identificar 400 declaracions de propietats saludables. La gran majoria (62%) feien referència a les funcions dels nutrients, vitamines i minerals. L'estudi s'ha presentat en el marc del 7è Workshop d'avaluació del risc a la cadena alimentària que ha tingut lloc al Campus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet.