L'actriu Uma Thurman en un fotograma de "Kill Bill: Volum 2"
L'actriu Uma Thurman en un fotograma de "Kill Bill: Volum 2"

Uma Thurman a Harvey Weinstein: "No et mereixes una bala"

L'actriu trenca el seu silenci sobre el productor acusat d'abusos i dona a entendre que desitja que pateixi molt

RedaccióActualitzat

L'actriu nord-americana Uma Thurman ha trencat el silenci sobre l'escàndol d'abusos sexuals del productor de cinema Harvey Weinstein, amb el qual ha treballat en set pel·lícules, entre les quals "Pulp Fiction" i "Kill Bill".

Ho ha fet al seu compte d'Instagram: ha felicitat el Dia d'Acció de Gràcies a tothom excepte a Weinstein i el seus "perversos conspiradors", i ha afegit: "Estic contenta que tot això vagi lent, no et mereixes una bala":

 

 

Ho ha fet amb una fotografia d'ella mateixa a "Kill Bill", i tancant el text amb aquest avís: "Estigueu atents", donant a entendre que explicarà detalls en un futur pròxim.

"Tot el que tinc per dir"

Des que va esclatar l'escàndol Weinstein, a Thurman li han preguntat diverses vegades sobre si havia tingut problemes amb el productor, però fins ara no havia dit res.

Tot i això, fa uns quinze dies, en un programa de televisió, va dir que estava massa enfadada, i que esperaria a estar més tranquil·la per explicar "tot el que tinc per dir". Sembla que ja ha arribat el moment.

70 denunciants

De moment ja hi ha unes 70 dones que acusen Weinstein d'abusos sexuals, amb quatre violacions incloses. Entre les denunciants hi ha unes quantes actrius molt famoses: Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Mira Sorvino i Daryl Hannah, companya de repartiment de Thurman a "Kill Bill".

Quentin Tarantino, director d'aquesta pel·lícula i de "Pulp Fiction", a més d'exparella de Mira Sorvino, ha admès que tenia informació de primera mà dels abusos de Weinstein i que se sent avergonyit per no haver fet ni dit res.

Notícia relacionada: Els Oscars expulsen Weinstein per les acusacions d'assetjament sexual a actrius

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut