Aquest diumenge és l'últim de l'any 2016 que els comerços poden obrir
Barcelona

Últim diumenge de comerços oberts a les zones turístiques de Barcelona

Les botigues de 17 barris situats en eixos comercials poden obrir des del migdia fins a les vuit del vespre

RedaccióActualitzat

Avui és l'últim diumenge de l'any que poden obrir els comerços situats en barris i poblacions turístiques.

La setmana passada, els comerços ja van obrir, però el mal temps va fer que l'afluència fos força baixa, menor que en un dissabte.

A Barcelona, només els comerços al voltant del carrer Pelai i el Portal de l'Àngel, a més del Passeig de Gràcia que freqüenten els turistes de més poder adquisitiu, van tenir una certa afluència de gent. Molts petits comerços ni tan sols van obrir.

Les botigues, a Barcelona, podran obrir des del migdia i fins a les vuit del vespre.

Els establiments que poden obrir són a 17 barris dels eixos comercials dels districtes de Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Martí, identificats com a zones turístiques per l'Ajuntament.

Els botiguers i l'Ajuntament consideren que aquests diumenges d'octubre són una bona oportunitat pel negoci per l'alt nombre de turistes que arriben a Barcelona per passar uns dies de descans i visitar la ciutat. Consideren que són millors dies per a les compres que els diumenges de juliol, agost i setembre, quan el turista que arriba a Barcelona busca més gaudir del sol i la platja i, per tant, està menys disposat anar de botigues.

Anar al contingut