Rosa Novell, a "Metrònom Ferrater"
Rosa Novell, a "Metrònom Ferrater"
Barcelona

Últim adéu a Rosa Novell

El tanatori de Sant Gervasi ha acollit la cerimònia de comiat de l'actriu i directora teatral

RedaccióActualitzat

El tanatori de Sant Gervasi, a Barcelona, ha acollit aquest diumenge al migdia la cerimònia de comiat de l'actriu i directora teatral Rosa Novell, que va morir divendres als 61 anys, víctima d'un càncer. Els accessos a la sala han quedat col·lapsats per la quantitat d'amics i companys de professió que li volien dir l'últim adéu.

Ha estat una cerimònia íntima i senzilla, com volia la mateixa Novell, que ha obert el seu germà, l'actor i periodista Queco Novell, molt emocionat.

L'ha seguit Isona Passola, productora d'un documental inèdit sobre l'actriu que s'estrenarà a la primavera, que ha pres la paraula en nom dels nombrosos amics que omplien la sala del tanatori.

El tercer a parlar ha estat la seva parella, Eduardo Mendoza. Mendoza ha agraït les mostres de suport en aquests últims temps en què l'actriu ha hagut de lluitar contra el càncer.

Però la mateixa Novell hi ha estat present. I hi volia estar present fent el que feia millor, a més d'interpretar: recitar poemes. Així, se l'ha pogut veure en un fragment del documental "Metrònom Ferrater", en què llegeix poemes de Gabriel Ferrater.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut