Uber tornarà a funcionar a Barcelona
Uber tornarà a funcionar a Barcelona

Uber tornarà a Barcelona, ara amb llicències

Actualitzat

Uber tornarà a funcionar a Barcelona, tres anys després de marxar per les denúncies dels taxistes de competència deslleial. La companyia, que encara ha de concretar el calendari, admet que no va fer les coses bé la primera vegada, i ara pretén funcionar amb un altre sistema més convencional.

La intenció és arribar a acords amb empreses i xòfers que tenen llicències professionals, les anomenades VTC. Segons un portaveu de la companyia, "és cert que hem comès errors en el camí, i ara estem canviant la manera de treballar, per aconseguir la confiança de les ciutats on som presents".

Des d'Uber expliquen també que volen treballar amb "agents locals" per fer-ho possible. De fet, en una entrevista a l'"Asia Nikkei", el màxim responsable de la companyia, Dara Khosrowshahi, ja va dir que volien col·laborar amb el sector del taxi a tot el món. En les pròximes setmanes, Uber ha de detallar quin és el seu pla per a Barcelona, i la perspectiva és començar a operar al llarg d'aquesta primera meitat de l'any.

ARXIVAT A:
Economia de butxaca
Anar al contingut