Uber s'expandeix amb 200 vehicles a 30 municipis de l'àrea de Barcelona

Des del març aquesta empresa VTC ha triplicat la demanada

Actualitzat

Uber ha anunciat que estén el seu servei a l'àrea metropolitana de Barcelona, amb més de 200 vehicles nous, que començaran a funcionar les pròximes setmanes en una trentena de municipis.

La plataforma de lloguer de vehicles amb conductor ha anunciat que ben aviat oferirà servei a municipis com Mataró, Badalona, el Prat, Molins de Rei, Sant Cugat del Vallès, Terrassa o Sabadell. Per això, informa que en les pròximes setmanes incorporarà 400 xofers i 200 nous vehicles.

 

 

Des que el març Uber va tornar a Barcelona, ha triplicat la demanda, segons dades de la companyia, uns resultats que -en paraules del seu director a l'estat espanyol- superen les seves expectatives.

L'empresa remarca que Barcelona és un dels seus principals objectius empresarials. Explica que les destinacions més sol·licitades són el Parc Güell, la Sagrada Família, l'estació de Sants, l'hotel W, el Camp Nou, plaça Catalunya i la sala Razzmatazz.

 

 

Uber, que opera amb llicències de VTC, és a dir, amb lloguer de vehicles amb conductor, diu que vol cooperar amb el sector del taxi.

Ara mateix, segons les dades del Ministeri de Foment la ràtio és d'un cotxe de lloguer amb conductor per cada sis taxis. Segons el decret del govern espanyol, que s'està tramitant com a llei, d'aquí 4 anys --com a màxim 6-- s'haurà de complir la llei d'un cotxe per cada 30 taxis.

ARXIVAT A:
MobilitatEconomia de butxaca
Anar al contingut