Dublín

U2 començaran el 30 de juny a Barcelona la gira mundial "360º"

U2 començaran a Barcelona la gira mundial "360º", que servirà per presentar el seu nou disc: "No Line on the Horizon", tal com ja va avançar a Catalunya Ràdio el periodista Jordi Tardà. La banda irlandesa ha anunciat aquest dilluns al matí a través de la seva pàgina web que el concert d'obertura de Barcelona es farà al Camp Nou el 30 de juny. Barcelona serà l'única ciutat de l'Estat que acollirà un concert dels irlandesos i ho podria fer per partida doble, ja que segons ha pogut saber Catalunya Ràdio de fonts oficials del Futbol Club Barcelona, la promotora ha reservat també el dia 1 de juliol, quan hi podria haver un segon concert si hi ha prou demanda.

Actualitzat
Per al concert de Barcelona, encara no s'ha precisat la data en què sortiran a la venda les entrades. De totes maneres, al web oficial dels U2 el grup sí que assegura que el 85% dels tiquets de tots els seus concerts valdran menys de 95 euros. A més, apunten que les entrades generals s'han fixat a 55 euros i almenys es reservaran 10.000 entrades de cada actuació a 30 euros.

Al web es pot veure com serà l'espectacular escenari que els U2 han dissenyat per aquesta gira. Constarà d'una plataforma elevada -en forma de tenda de campanya tipus iglú-, que segons el grup ofereix una visió "sense cap mena d'obstrucció" per al públic. Penjant d'aquesta plataforma hi haurà pantalles gegants visibles des de qualsevol punt. Aquest disseny de 360º és obra de l'arquitecte Mark Fischer, que ha treballat amb els irlandesos en altres gires, com "Vertigo" o "Elevation".

A banda de l'actuació a Barcelona, entre els mesos de juliol i agost els U2 visitaran catorze ciutats europees més com Milà, París, Berlín, Amsterdam i Londres. També seran a Croàcia, Polònia i Suècia. A partir del mes de setembre, la banda irlandesa durà la seva gira als Estats Units i el Canadà, on s'han previst, segons el seu web, setze actuacions més a ciutats com Nova York, Boston, Washington, Los Angeles, Toronto i Vancouver.
Anar al contingut