Actualitat blaugrana

Txiki confirma l'acord amb Milito i diu que el Barça espera una resposta del Saragossa

Txiki Begiristain, el secretari tècnic del Barça, ha assegurat que en les pròximes hores esperen una resposta del Saragossa després de l'oferta que el Barça ha fet per Gabi Milito. Txiki diu que serà complicat fer entrar jugadors en l'operació. El Barça ha triat, i ja s'ha posat d'acord amb el jugador. Ara falta que tots dos clubs pactin les condicions de l'operació. El secretari tècnic blaugrana va ser ahir a Saragossa per intentar acostar posicions, però no van arribar a l'acord definitiu. El que és segur és que Chivu es quedarà a Itàlia; el Barça s'ha decantat per un jugador de característiques més contundents que, a més, coneix perfectament la Lliga espanyola.

Actualitzat

La secretaria tècnica del Barça té decidida quina és la prioritat per a l'eix defensiu. La velocitat i la contundència de Gabi Milito convenç més que la tècnica i la seguretat en treure la pilota de Chivu. L'únic que separa el Barça i Milito és el preu de traspàs. El Saragossa demana 18 milions d'euros i el Barça n'ofereix 15 i tres de variables.

El mòbil de Txiki Begiristain no ha parat en els dos últims dies pendent dels moviments a Roma, Saragossa, Madrid i Milà. L'acord amb Milito s'ha fixat per quatre temporades per telèfon i el defensa doblarà l'actual fitxa de dos milions a quatre.

Giuly no es mou del Camp Nou

Pel que fa a l'operació sortida, un dels que en principi no compten per a Frank Rijkaard és Ludovic Giuly, que aquest matí ha passat per les oficines del Camp Nou per deixar clara la seva intenció de continuar al club. Giuly podria haver entrat en l'operació Chivu, però ara pot tenir més problemes per trobar equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut