Actualitat blaugrana

Txiki Begiristain anuncia que, a partir d'ara, controlarà amb rigor el dia a dia dels jugadors

Txiki Begiristain ha estat qui ha assumit avui la seva part de culpa per la mala temporada del Barça. El secretari tècnic blaugrana ha seguit la línia marcada ahir per Joan Laporta i ha manifestat que a partir d'ara el seguiment als jugadors serà permanent, sense que els resultats positius canviïn el reglament intern. Begiristain també ha fet autocrítica. El màxim responsable tècnic del club, Txiki Begiristain, ha admès l'error de no haver sabut reaccionar a temps perquè veien que l'equip mantenia opcions de títol i confiaven que, al final, se'n sortirien.

Actualitzat

Txiki ha confessat que se sent decebut per com ha acabat la temporada i comparteix les sensacions que va expressar ahir el president Joan Laporta. El president ja li ha donat instruccions clares perquè a partir d'ara controli més de prop els jugadors.

La plantilla es manté, de moment, al marge de l'anunci de noves mesures de seguiment del seu comportament i espera les vacances. Abans han de jugar avui un últim partit amistós a Johannesburg, que podràn veure en directe per TV3 a les vuit del vespre. Només cinc jugadors han volgut conèixer personalment avui Nelson Mandela.

Guardiola serà presentat demà

El club ha fet oficial avui la incorporació de Pep Guardiola com a tècnic del Barça B en substitució de Quique Costas. El de Santpedor serà presentat aquest dijous al migdia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut