Txarango farà un any sabàtic després de l'estiu

El 13 d'octubre farà l'últim concert dins del Festival Esperanzah amb un espectacle que s'acostarà artísticament a l'Àfrica

Actualitzat

El grup Txarango s'aturarà un any després de la gira del disc "El color de la terra" que té previst tancar el 13 d'octubre amb un espectacle dins del Festival Esperanzah del Prat de Llobregat.

L'espectacle es dirà "ABARAKA" estarà dirigit per Lluís Danés. Txarango, per aquest concert, ampliarà la seva formació, comptarà amb col·laboracions especials i s'acostarà artísticament a l'Àfrica.

Amb aquesta actuació la banda del Ripollès posarà punt final als dos anys de gira de presentació del seu tercer disc, que els ha portat per països com Colòmbia, Alemanya, Turquia, l'Índia o el Japó, entre molts d'altres.

Els valors, la solidaritat i l'alternativa que promou el Festival Esperanzah, que enguany arriba a la desena edició, encaixen amb la filosofia del grup, i és per això que han escollit el seu marc per aquest final de gira tan especial. Tots els beneficis del Festival es destinaran a projectes solidaris.

Durant el centenar de concerts de la llarga gira, el grup ha visitat el Sàhara i els camps de refugiats de Sèrbia per conèixer de primera mà la situació de la gent que hi viu.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut