Logotips de la xarxa social Twitter.
Logotips de la xarxa social Twitter.
Estats Units

Twitter recopilarà informació de les aplicacions instal·lades al mòbil

La nova opció vindrà activada per defecte, però es podrà desactivar des del menú de privacitat del dispositiu mòbil

RedaccióActualitzat

A partir d'ara, Twitter recopilarà informació les aplicacions que tinguis instal·lades al teu mòbil. Així ho ha anunciat la mateixa xarxa social, que ho fa, diu, amb l'objectiu d'"oferir continguts personalitzats en les que l'usuari pugui estar interessat" i també per poder personalitzar la publicitat que ofereix a cadascú. En un comunicat, la xarxa ha anunciat: "Per ajudar-nos a construir una experiència més personal a Twitter, estem recopilant informació i ocasionalment actualitzant la llista d'aplicacions instal·lades en el teu dispositiu mòbil".

Ara bé, la companyia amb seu a San Francisco ha assegurat que no utilitzarà les dades personals que hi hagi dins d'aquestes aplicacions.

La nova opció vindrà activada per defecte, però es podrà desactivar des del menú de privacitat del dispositiu mòbil.

Els usuaris de Twitter dels sistemes operatius iOS ja han començat a rebre missatges de la nova política de la companyia i els d'Android començaran a rebre'ls els propers dies.

Per Twitter, saber les aplicacions que la gent es descarrega al seu mòbil permetrà "millorar les suggeriments de qui cal seguir d'acord amb els interessos; afegir tuits, comptes i continguts al mur dels usuaris i mostrar continguts promocionals més rellevants".

Anar al contingut