Twitter (Reuters)
Twitter (Reuters)

Twitter recomana canviar la contrasenya després de trobar un "forat de seguretat"

Actualitzat

Twitter ha instat els seus usuaris a canviar les contrasenyes com a mesura de "precaució" després d'haver detectat "un forat de seguretat" en l'emmagatzematge. La companyia assegura que ha solucionat l'error i que no té "cap constància" d'incompliments o mals usos per part de ningú.

 

 

La xarxa de microblogging no ha especificat quantes contrasenyes han quedat afectades per aquest error de seguretat. Tanmateix, una font propera a la companyia citada per Reuters assenyala que la xifra d'usuaris és "important" i que la seguretat de les contrasenyes va estar exposada durant "diversos mesos".

Aquesta revelació de Twitter arriba en un moment en què arreu del món hi ha un escrutini sobre com les grans empreses emmagatzemen les dades, després dels incidents en què s'han vist involucrades companyies com Facebook o Uber.

"Ens sap molt de greu", es disculpa Twitter en un escrit al seu blog i, dirigint-se als usuaris de la xarxa social, assenyala que "apreciem la confiança que poseu en nosaltres i ens comprometem a guanyar-nos-la cada dia".

ARXIVAT A:
Protecció de dadesXarxes socials Twitter
Anar al contingut