El TweetDeck s'utilitza per gestionar Twitter
El TweetDeck s'utilitza per gestionar Twitter
Estats Units

Twitter prescindirà de TweetDeck per a Android i iPhone i la versió AIR per a portàtils

Twitter ha decidit prescindir de les seves aplicacions de Twitter per a Android i iPhone així com la de TweetDeck AIR per a portàtils. A més, deixarà de banda la integració amb Facebook.

RedaccióActualitzat
Twitter ha decidit prescindir de les seves aplicacions de Twitter per a Android i iPhone així com la de TweetDeck AIR per a portàtils. Així ho ha comunicat en el seu blog, on s'assegura que a principis de maig s'eliminaran de les botigues d'aplicacions i deixaran de funcionar poc després. A més, deixarà de banda la integració amb Facebook.

L'empresa prefereix centrar els seus esforços en el desenvolupament de noves versions del seu producte per a web, que considera clau en el futur. Des de fa 18 mesos, TweetDeck, adquirida per Twitter el maig de 2011, treballa en una aplicació especialment dissenyada per al navegador web Chrome que incorporaria novetats en el disseny, en el motor de recerca i en l'actualització de les últimes piulades. Tot i prescindir de les seves aplicacions per a dispositius, TweetDeck continuarà treballant per a l'aplicació de Mac i la del PC.

Tot plegat rau, segons explica, en el fet que els darrers anys l'empresa s'ha adonat que els usuaris dels dispositius mòbils preferirien connectar-se a Twitter des de l'aplicació oficial de la xarxa social mentre que els usuaris d'ordinadors fan servir TweetDeck. Una tendència que coincideix amb un augment de les inversions de Twitter per a Iphone i Android. A més, en els darrers mesos, Twitter ha millorat l'aplicació per als dispositius mòbils i ha afegit millores en la recerca, filtres per a les fotos i altres eines d'edició.

Fins al maig, la xarxa social farà proves que afectaran aquestes aplicacions i que pot fer que els usuaris tinguin problemes abans d'eliminar-les definitivament.
Anar al contingut