La galeria apareix a sota de la informació sobre els seguidors.
La galeria apareix a sota de la informació sobre els seguidors.

Twitter incorpora un servei de galeria d'imatges

Twitter ha ampliat la informació que ofereix el perfil de l'usuari amb una galeria d'imatges. A sota del número que indica els seguidors, hi apareix l'apartat "imatges recents", on es mostren en petit les últimes cinc imatges carregades per l'usuari. Aquesta novetat arriba poc després que la xarxa de microblòguing va incorporar el seu propi sistema per carregar fotografies sense haver d'utilitzar enllaços a altres aplicacions.

Actualitzat
Si l'usuari clica sobre les imatges, s'obre una galeria que mostra les últimes 100 instantànies carregades. La galeria es pot veure en dos formats: mosaic -totes amb la mateixa mida i unes al costat de les altres- o detall -més grans i amb fletxes a esquerra i dreta per passar-les.

Les imatges que apareixen són les que l'usuari càrrega o bé les que apareixen als enllaços que copia d'algú a qui segueix. No es mostren les imatges d'un missatge que s'ha retuitejat directament.

El sistema s'ha estrenat per donar visibilitat al sistema intern d'imatges, però és compatible amb serveis com yFrog o Instagram.
Anar al contingut