San Francisco

Twitter acomiadarà el 9% de la plantilla i tanca "Vine" per les pèrdues que arrossega

La companyia anuncia retallades i reestructuració per tornar a ser rendible el 2017

RedaccióActualitzat

L'empresa nord americana Twitter ha tornat a anunciar pèrdues en els seus resultats, que entre gener i setembre van ser de 289,8 milions de dòlars, i ha anunciat la intenció de reduir la plantilla un 9% a tot el món, cosa que suposarà l'eliminació d'uns 300 llocs de treball.

Els resultats s'han donat a conèixer enmig dels rumors de les últimes setmanes sobre una possible venda de la companyia, sense que s'hagi concretat, per ara, cap operació en aquest sentit.

Twitter ha dit que les pèrdues en els primers nou mesos de l'any s'han reduït en un 32'7% respecte al mateix període de l'any passat.

La reestructuració "s'enfoca fonamentalment en la reorganització de les vendes de la companyia, associacions i màrqueting" i busca l'eficàcia en la gestió per aconseguir beneficis l'any que ve. Ho ha dit el màxim directiu de la companyia, Jack Dorsey, que la va fundar el 2006.

"Tenim un programa clar i estem fent els canvis necessaris per assegurar-nos que Twitter està posicionat per aconseguir creixement a llarg termini"

 

Twitter tancarà Vine

 

 

Twitter també ha anunciat que tancarà l'aplicació de mòbil "Vine" en els pròxims mesos. Aquesta plataforma, que es caracteritza pels seus vídeos en bucle, normalment humorístics, suma milions d'usuaris a tot el món, però porta un temps amb uns resultats magres. Per això, l'aplicació ha passat a formar part de les retallades de la companyia.

Els vídeos no seran eliminats immediatament i els usuaris podran accedir-hi i descarregar tot el material que hagin generat en el seu perfil durant els tres anys de funcionament de l'aplicació.

 

 

Anar al contingut