TVC, un dels pioners en el Home Media Center

El Home Media Center és un ordinador amb sistema operatiu XP de Microsoft que està dissenyat perquè els usuaris tinguin accés a tots els continguts d'entreteniment digital d'una manera senzilla i integrada en un únic dispositiu i accessible a través d'un comandament a distància. El Home Media Center inclou un DVD gravador/reproductor, sintonitzador de TV i de ràdio i tots elements que permeten connectar-se a un PC. El seu disseny, de tipus DVD, està pensat per connectar-lo a la televisió i permet, a més de veure televisió, gravar imatges i ràdio, gestionar imatges, música i pel·lícules, entre d'altres.

Actualitzat
El Home Media Center permet:

- Televisió: veure, fer pauses i rebobinar programes, sèries d'entreteniment o pel·lícules, així com buscar informació sobre la programació de TVC.
- Música: reproduir CD, gravar-los, buscar cançons i crear llistes de reproducció.
- Imatges: permet veure, emmagatzemar, compartir i organitzar milers d'imatges captades per la càmera digital de l'usuari.
- Vídeos: se'n poden veure de familiars o baixats d'internet amb un suport d'un sistema d'alta definició.
- Reproducció de DVD i ràdio.
- Serveis en línia: accés i software de TV3 com a continguts a la carta de notícies.

Amb tan sols un portàtil o PC els usuaris poden adquirir el Home Media Center. A més, com que també té connexió a la xarxa hi ha contingut pensat per navegar amb només el comandament a distància i visionar-lo al moment a la pantalla de televisió. Es tracta d'un dels serveis interactius de Televisió de Catalunya, la TV3i, juntament amb la TDT.


Al TV3i, els usuaris hi poden veure el 3alacarta, que inclou una subsecció de vídeos destacats, una altra de programes i d'esports; telenotícies, les informacions més destacades recollides en els portals d'informació a internet de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, dividits en les seccions de Catalunya, societat, política, món, economia i oci i cultura; els esports, dividits en les informacions d'última hora i per esports: futbol, bàsquet, motor, altres esports i fotos i actualitat de TVC, en què s'inclouen destacats de programes, informació sobre els programes que s'emeten a TVC i fotografies. A més, ofereix una guia d'ajuda sobre el TV3i i les seves possibilitats.
Anar al contingut