TVC al "Madrid de Cine - Spanish Films Screenings"

75 companyies i 29 països visionaran 41 pel·lícules espanyoles acabades de produir durant la sisena edició de "Madrid de Cine - Spanish Films Screenings" 2011, entre les quals n'hi ha de coproduïdes per Televisió de Catalunya.

L'objectiu de l'esdeveniment és facilitar la promoció i les vendes de cine espanyol en l'àmbit internacional. Els llargmetratges coproduïts per Televisió de Catalunya que s'hi podran veure són: "Amador", "Elisa K" i "Herois". També es projectaran "Carne de neón", "¿Para qué sirve un oso?", "Creuant el límit", "El perfecte desconegut" i "Mientras duermes" amb col·laboració de TVC.

La trobada comptarà amb un servei de biblioteca amb 10 cabines, on els compradors podran visionar més d'un centenar de pel·lícules, entre les quals hi ha "La Mosquitera" i "Chico & Rita" coproduïdes per TVC i "Aita" amb col·laboració de Televisió de Catalunya.

En aquesta edició hi assistiran 26 periodistes del Regne Unit, França, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Txèquia, Grècia, EUA, Canadà i corresponsals de Centreamèrica i Hispanoamèrica.

La premsa internacional que ho desitgi podrà visionar el material a través del portal Veospain.com.

El dia 20 de juny es lliurarà el Premi FAPAE 2011 a la millor pel·lícula espanyola de trajectòria internacional, amb l'objectiu de reconèixer i difondre la feina que han fet els productors en l'àmbit internacional.


Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació d'Associacions de Productores Audiovisuals Espanyoles (FAPAE) i tindrà lloc del 19 al 21 de juny, a l'Hotel Melià Princesa i als Cines Princesa, a Madrid.
Anar al contingut