TV3 torna a ser líder d'audiència al novembre

Supera amb gairebé 5 punts la segona cadena més vista i és la televisió generalista més ben valorada en aspectes com la credibilitat i la imparcialitat

RedaccióActualitzat

TV3 ha tornat a ser líder d'audiència el mes de novembre, amb un 13,9% de quota de pantalla, i supera amb gairebé 5 punts la segona cadena més vista. 

Aquest mes passat, 9 dels 10 programes més vistos eren de TV3. Destaquen els informatius especials del 2 de novembre, dia de l'empresonament dels consellers cessats. El programa més vist va ser el "Telenotícies vespre" d'aquell dia.

De l'oferta d'entreteniment, cal subratllar l'èxit de formats d'humor com els de "Polònia" o "Està passant", i la sèrie de ficció "Merlí". 

TV3 és líder del "prime time", la franja de més audiència, però també del "day time", la franja compresa entre les 7.30 del matí i les 9 del vespre.

A més, és la cadena generalista més ben valorada de manera global i en aspectes concrets com la credibilitat i la imparcialitat.

El canal 3/24 manté el liderat de les cadenes temàtiques informatives, amb un registre del 2,7%.

 

Xifra rècord d'usuaris al 324.cat


El portal informatiu de TV3, el 324.cat, ha assolit aquest novembre una de les seves millors xifres d'audiència, amb prop d'1,8 milions d'usuaris únics. A més, l'app del 324.cat, que s'ha renovat completament, ha fet la segona millor xifra d'usuaris de la història.

El 324.cat també es consolida com a compte informatiu en català líder a Twitter, amb més de 466.000 seguidors, i continua creixent a Facebook. Aquest novembre, els tuits del 324.cat s'han vist 118 milions de vegades, la segona millor xifra de la història, que es va assolir a l'octubre.

Anar al contingut