Sant Joan Despí

TV3 té la millor programació de totes les cadenes segons els espectadors catalans

L'últim estudi sobre els mitjans audiovisuals a Catalunya que ha fet el CAC, el Consell de l'Audiovisual, diu que TV3 té la millor programació en conjunt de totes les cadenes i que el K3 i el 33 són els canals més educatius i amb la millor programació infantil. Això és el que pensen la majoria dels espectadors que han estat entrevistats, i que coincideixen a dir, també, que els programes d'aquesta casa que tenen més presents són els informatius i "Els matins".

Actualitzat
Sis de cada deu teleespectadors miren habitualment TV3, que es consolida com el canal preferit per l'audiència a Catalunya. Precisament els telenotícies d'aquesta casa són els programes més citats en el rànquing de preferències dels espectadors consultats en l'estudi del Consell de l'Audiovisual de Catalunya sobre els mitjans audiovisuals el 2006.

En continguts educatius i infantils, el que té el primer lloc és el K-3/33. Ja és el cinquè any que es fa aquesta enquesta i TV3 té la millor programació en conjunt de totes les cadenes.

Preocupats per la teleporqueria

Els ciutadans afirmen, en general, que estan preocupats per l'augment de la teleporqueria, i perquè s'emeten missatges perjudicials per a joves i nens en horari protegit. També reclamen més imparcialitat i, alhora, menys esports i més política en els informatius.

Més dades de l'estudi: set de cada deu persones prefereix que les pel·lícules siguin patrocinades i s'emetin seguides, enlloc d'interrompudes per la publicitat. I ja hi ha un 40% de llars catalanes que sintonitzen la televisió digital terrestre.

Catalunya Ràdio continua sent l'emissora escoltada amb més freqüència.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut