TV3 tanca l'abril líder d'audiència i amb les millors dades en 7 anys
TV3 tanca l'abril líder d'audiència i amb les millors dades en 7 anys
Sant Joan Despí

TV3 tanca l'abril com a líder indiscutible amb un 15,1% de quota de pantalla

Els Telenotícies són el programa més vist gairebé cada dia i "Els matins", "Cuines", "Com si fos ahir", "Tot es mou" i "Joc de cartes" fan rècord i el 324.cat no para de créixer

Actualitzat

TV3 torna a ser líder d'audiència amb un 15,1% de quota de pantalla. Es tracta del millor abril en 7 anys.

Aquest abril, els telenotícies han continuat imparables, però també bona part de programació d'aquesta casa. S'han batut nous rècords. Ho han fet programes com "Els matins", "Tot es mou" o "Cuines".

 

 

El "Més 324", de Xavier Graset, també entra en el rànquing dels programes més vistos, i el 324.cat -a les xarxes, al web i a l'aplicació- tampoc no para de créixer.

Els Telenotícies són els programes més vistos gairebé cada dia. Líders en credibilitat i sense rival en totes les edicions. Aquest abril els nous "Matins" tanquen amb rècord i el "Més 324" entra en el rànquing dels programes més vistos. 

 

 

Destaca l'entrevista a Carles Puigdemont, amb gairebé un milió d'espectadors de mitjana, i el 324 segueix amb un rècord històric anual.

 

 

Al web i a l'aplicació del mòbil gairebé dobla l'audiència de fa un any i a la xarxa supera els 10.000 seguidors a Instagram en només tres mesos.

 

 

A TV3, el liderat es cuina en totes les franges i amb rècords també a la tarda. "Com si fos ahir" i "Tot es mou" aconsegueixen a l'abril el seu millor mes. I "Cuines" i "Joc de cartes" fan rècord

 

 

Nou mesos seguits de liderat

TV3 fa nou mesos seguits que és líder i també gràcies a la cultura en "prime time" amb "Quan arribin els marcians" o el retorn de "This is art". "Katalonski" arriba amb força. També destaca el "Sense ficció" "La Guerra Civil en color", que va ser líder, i l'"Especial Món". 

 

 

Només dos dies TV3 no ha estat líder i és, de llarg, qui té més programes en el rànquing dels més vistos, amb el partit de Champions Roma-Barcelona al podi, amb més d'un milió d'espectadors d'audiència mitjana.

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
Anar al contingut