Sant Joan Despí

TV3 repeteix com a líder absoluta d'audiències per segon any consecutiu

TV3 tanca el 2011 com a líder d'audiència a Catalunya. Per segon any consecutiu, la cadena pública catalana ha estat la preferida pels catalans i s'ha situat en primera posició durant 10 dels 12 darrers mesos. El canal ha aconseguit una quota mitjana anual del 14,1%, dos punts per sobre de Tele 5, segons dades de Kantar Media.

RedaccióActualitzat
El lideratge ha estat possible gràcies a la combinació d'oferta informativa, retransmissions esportives i entreteniment que han tornat a situar el canal i el seu grup en el primer lloc del rànquing.

Entre els 40 programes més vistos aquest any, 28 han estat de TV3. Encapçalen aquest rànquing les retransmissions futbolístiques més importants de la temporada, els telenotícies, espais d'humor, com "Crackòvia", "APM?" i "Polònia", i programes com "El convidat", "Veterinaris" o "No me la puc treure del cap", i formats informatius com "30 minuts" i "Sense ficció".

A més, l'oferta de TV3 amb tots els seus canals temàtics ha obtingut gairebé el 20% de quota de pantalla. Destaca la consolidació del canal infantil i juvenil Super3-3XL, el primer lloc aconseguit pel canal 3/24 i el creixement del nou canal Esport3, que en menys d'un any ja s'ha situat com a líder.

Aquestes bones xifres confirmen, una vegada més, la confiança dels catalans en la televisió pública i en català.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut