Anar a la navegació principal
El futbol de Lliga i Copa torna a TV3, Esport3 i 3/24 (Reuters)
El futbol de Lliga i Copa torna a TV3, Esport3 i 3/24 (Reuters)

TV3 recupera els resums dels partits de futbol de Primera i Segona Divisió, i de la Copa del Reiper les pròximes tres temporades

TV3, Esport3 i el 3/24 oferiran les imatges més destacades dels partits de futbol de Primera i Segona Divisió fins al 2019. Es farà un ampli seguiment dels equips catalans que juguen en les dues màximes categories del futbol espanyol

Actualitzat

TV3 recupera, a partir d'aquesta jornada de la Lliga, els resums dels partits de la Primera i la Segona Divisió durant les pròximes tres temporades. TV3, el canal Esport3 i el 3/24 acostaran a l'espectador els millors moments de cada partit en els diferents espais informatius i en els programes específics d'esports com "Esport club" o "El Club de la Mitjanit" entre d'altres.

Els millors moments de cada jornada del Barça i l'Espanyol, la lluita pel títol de Lliga i també de la Copa del Rei es podran seguir pels diferents canals de la televisió pública catalana.

També es farà un ampli seguiment dels equips catalans de la Segona Divisió, amb el Girona, el Nàstic i el Reus, que lluitaran per aconseguir l'ascens a la Primera Divisió.

A més, TV3 també disposarà de les millors imatges de totes les eliminatòries de les tres pròximes edicions de la Copa del Rei.

 

Anar al contingut