Sant Joan Despí

TV3 presenta aquesta nit la nova temporada televisiva a la gala "Nit 10"

TV3 arrenca aquesta nit la programació de tardor amb un programa especial, "Nit 10", conduït per Lídia Heredia, Òscar Dalmau i Roger de Gràcia. La gala es fa als estudis de Sant Joan Despí, però també es trasllada a un centenar de municipis de Catalunya. Els programes de la nova temporada es van coneixent enmig d'actuacions en directe, grans dosis d'humor i connexions en directe amb aquests punts del territori, on es fan activitats lúdiques organitzades per ajuntaments i entitats culturals. L'acte central, però, és a Tarragona, on tothom que vulgui es pot reunir a la plaça de la Font per saltar i provocar un petit terratrèmol.

Actualitzat
Aquesta nit, en directe, TV3 presenta la graella que ha confeccionat per aquesta nova temporada que comença. L'estudi 1 es vesteix de gala i Lídia Heredia, Òscar Dalmau i Roger de Gràcia ja ens estan revelant els detalls de la nova programació enmig de connexions amb diferents punts de la geografia catalana.

A banda de l'acte central a Tarargona, també hi haurà una marxa de torxes a Girona, un concert de gospel a la Sagrada Família i una jam-session al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L'objectiu, a banda de presentar la programació de TV3, és consolidar en el calendari una jornada cultural catalana, la del 10 de setembre.
Anar al contingut