TV3, líder a internet a l'octubre per sisè mes consecutiu
2.869.000 usuaris únics a Catalunya a l'octubre

TV3, líder a internet per sisè mes consecutiu

Aquest mes d'octubre, marcat per una gran intensitat informativa, TV3 ha tornat a ser la televisió més seguida a internet. A Catalunya, 2.869.000 usuaris únics han accedit als mitjans digitals de TV3, xifra que suposa rècord històric.

Actualitzat

TV3 manté el liderat digital després de 6 mesos consecutius, i bat rècord amb 2.869.000 usuaris únics al mes d'octubre a Catalunya, segons dades auditades de comScore. Aquesta xifra, un 45% superior al mes de setembre, suposa un rècord històric per l'audiència a internet de TV3. Les dades a Espanya també han tingut un gran creixement i suposen rècord, arribant als 4.237.000 usuaris únics.

Pel que fa en concret al consum de vídeo a internet, el lideratge sostingut de TV3 encara és més gran. A l'octubre TV3 se situa per 9è mes consecutiu com a la televisió on els usuaris consumeixen més vídeo, tant en directe com a la carta. En concret, 808.000 espectadors únics a Catalunya han vist vídeos de TV3 per internet el mes d'octubre, xifra que suposa un 63% de creixement respecte el mes de setembre.

En un mes d'octubre marcat per la intensitat informativa, en rànquing d'audiència de les emissions en directe pels mitjans digitals de TV3 l'encapçalen els programes "Especials informatius", "Telenotícies" i "Els Matins". Els programes informatius també tenen una gran presència en el consum a la carta, on el rànquing el lidera el "Telenotícies", seguit del "Polònia", "Merlí" i "Els Matins".

 

Catalunya Ràdio, lideratge i rècord

Pel que fa a Catalunya Ràdio, torna a batre el seu propi rècord d'usuaris a internet a Catalunya i assoleix el lideratge a Espanya amb 2.870.000 d'usuaris únics. Aquest creixement representa un augment d'un 272% respecte al mes anterior, dada que consolida la tendència a l'alça dels últims mesos.

Els rècords de TV3 i Catalunya Ràdio als seus mitjans digitals situen la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per primer cop per sobre els tres milions d'usuaris únics. A l'octubre, 3.210.000 usuaris únics han accedit als mitjans digitals de la CCMA, xifra que suposa una cobertura del 67,6% sobre el total d'usuaris d'internet a Catalunya.

 

Anar al contingut