TV3, la televisió més vista a internet a Catalunya i nou rècord de Catalunya Ràdio

Segons les dades de comScore del mes de febrer, TV3 és la cadena líder d'audiència en consum de vídeo a Catalunya en la categoria televisió, i Catalunya Ràdio bat el seu propi rècord, amb un increment del 49% de l'audiència a internet

Actualitzat

TV3 és la televisió més vista a internet, líder en espectadors únics a Catalunya en la categoria de televisió, segons les dades de comScore. Durant el mes de febrer, TV3 va tenir, en l'àmbit de Catalunya, un total d'1.332.000 usuaris únics que van consumir els continguts digitals de TV3 des d'ordinadors i dispositius mòbils. A Espanya, el nombre d'usuaris únics és d'1.746.000.

Per la seva banda, Catalunya Ràdio bat el seu rècord d'audiència digital, tant a Catalunya com a Espanya. Durant el mes de febrer, un total de 357.000 usuaris únics han accedit als continguts digitals de Catalunya Ràdio, a través d'ordinadors i dispositius mòbils a Catalunya. Aquest resultat representa un creixement del 49% respecte a les dades del mes de gener, en què el web de l'emissora ja havia duplicat els resultats del mes anterior. Pel que fa a l'àmbit d'Espanya, Catalunya Ràdio creix un 3% i obté 441.000 usuaris únics.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals supera els dos milions d'usuaris únics. En concret, ha obtingut una audiència de 2.015.000 usuaris únics en l'àmbit d'Espanya, i d'1.566.000 a Catalunya.

Anar al contingut