La CCMA situa els seus quatre portals entre els deu en català més seguits.
La CCMA situa els seus quatre portals entre els deu en català més seguits
Barcelona

TV3 és el mitjà en català lider a la xarxa, amb 1.670.000 d'usuaris

Amb 1,67 milions d'usuaris únics, TV3 es consolida com el mitjà en català líder a la xarxa. Segons les dades que audita OJD Interactiva corresponents al març, el portal de TV3 continua encapçalant el rànquing de mitjans digitals en llengua catalana, seguit pel diari "Ara", que ha obtingut 1,11 milions d'usuaris únics.

CCMAActualitzat
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) situa els seus quatre portals entre els deu mitjans en català més seguits a internet. A més del de TV3, hi apareixen 324.cat, amb 533.000 usuaris únics; Catalunya Ràdio, que en té prop de 307.000; i esport3.cat, que en registra 280.000 i creix un 50% respecte al mes anterior. El conjunt de portals de la CCMA supera els 2,28 milions d'usuaris únics.

Els internautes no només trien majoritàriament els mitjans de la Corporació, sinó que aquests també són els portals en què naveguen durant més estona. Així, tv3.cat i esport3.cat són els mitjans que registren uns temps de visita més llargs. Amb una mitjana de prop de 30 minuts, superen per més del doble la xifra que obtenen els portals amb temps de visita més alts.


Anar al contingut