Jordi Turull, conseller de la Presidència
Jordi Turull, conseller de la Presidència

Turull justifica el tuit en què demanava imprimir paperetes pel registre a Valls

El conseller de la Presidència diu que era un missatge a jutges i Guàrdia Civil

RedaccióActualitzat

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, justifica pel registre del setmanari "El Vallenc" el tuit que va fer ahir, dissabte, en què demanava a la gent que s'imprimís la butlleta del referèndum.

Aquest diumenge ha aclarit que, amb aquest tuit de resposta als escorcolls, no va fer cap crida a imprimir paperetes a casa. Era un missatge a jutges i Guàrdia Civil.

"Vaig fer aquest tuit per dir: 'Escolti, el responsable de tot això és el govern de Catalunya; el material oficial és públic, aquí el tenen i sabran com és tot això, i que tothom sap que això, pitjant una tecla, s'imprimeix i ja està.' Per tant, no era altra cosa. I vaig fer un segon tuit dient que ningú busqui tres peus al gat."


El tuit de Turull ha portat el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, a afirmar que el referèndum està acabat definitivament.

"Des del moment que el portaveu del govern, Jordi Turull, ha demanat a la gent que imprimeixi les seves paperetes a casa ha reconegut que han perdut."

També el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, troba que el govern assumeix que no es podrà celebrar el referèndum amb garanties.

"Jo crec que a aquestes alçades tothom sap que no hi haurà un referèndum efectiu, vinculant i amb garanties. Sense cens, amb les urnes amagades i amb les paperetes que cadascú s'hauria d'imprimir a casa seva, no hi ha garanties."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut